Пратите нас:

Top

Проведите чаробну јесен у Бањи Врујци

Бања Врујци је смештена на само 10-ак километара од центра Мионице и представља место које је познато по прелепим природним пејзажима, лековитој води и блату, укусним традиционалним српским гастрономским специјалитетима и љубазним домаћинима.
У сваком годишњем добу, Бања Врујци блиста пуним сјајем, али јесен је свакако један од најбољих избора за посету овом предивном месту. Велики спектар јесењих боја у којима се може уживати на сваком кораку, дају посебну драж целом месту.
Када „михољско лето“ продужи, то заиста представља идеално време за опуштање и релаксирање у Врујцима.
Свакодневница се бар на кратко може заменити шетњама по живописним пределима мионичког краја и уживањем у чистом ваздуху, као и свим природним богатствима које бања нуди.

Поред великог броја апартмана који су гостима током целе године на располагању, централно место у бањи заузима хотел „Врујци“ који својом богатом понудом привлачи велики број гостију који своје одморе проводе баш у њему.
За све госте који боравак у бањи желе да искористе како би се опустили и побољшали свој квалитет живота, хотел „Врујци“ ће им својом понудом то омогућити.
Поред терапија лековитом водом и блатом које се спроводе у здравствене сврхе, посетиоци могу своје тело обрадовати и разним масажама. На располагању су масаже блатом, хоризонтал терапије, релакс масаже, као и популарне масаже медом и чоколадом.
Сви љубитељи спорта свој одмор у Бањи Врујци могу употпунити разним спортским активностима, јер хотелски комплекс располаже тениским, фудбалским и кошаркашким тереном.
Сезона купања у отвореним базеним траје до почетка октобра, а у зависности од временских услова може и продужити.
Свакако, замена за спољашње базене је затворени рекреативни базен димензија 25м са 12.5м и дубине 1.2-2.2м. Сваког дана се пуни термалном водом из дубоке бушотине, а вода у њему је нешто ниже температуре од излазних, око 27 степени. Базен је опремљен туш кабинама и повезан је са хотелском плажом која је осунчана током целог дана.
Гости који се одмарају или лече у Врујцима свакодневно могу обогатити свој боравак посетом разних знаменитости које се налазе у непосредној близини бање. То су свакако може бити излет до родне куће војводе Живојина Мишића у селу Струганик, посета прелепој варошици Мионици, обилазак Споменика парка Рибница, Равне Горе, Дивчибара, Ваљева…

Post a Comment

You don't have permission to register